Topp meny

Personvern og informasjonskapsler

Nettstedets ansvarlige redaktør er ansvarlig for behandling av personopplysninger.

Denne erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Nyhetsbrev

Du kan abonnere på nyhetsbrev slik at du mottar e-post fra oss når vi publiserer ny informasjon på vernepleierportalen.no. For at vi skal sende e-post til riktig abonnent, må du registrere navn og e-postadresse. Disse opplysningene lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv

Del/tips-tjenesten

Vernepleierportalen sin delingstjeneste kan brukes til å videresende tips eller dele artikler fra nettstedet. Opplysninger om deling, slik som e-postadresse, logges ikke. Hvordan det aktuelle nettsamfunnet håndterer dataene videre reguleres av din avtale med nettsamfunnet.

Nettstatistikk

Nettstedet samler samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på nettstedet ved hjelp av Google Analytics. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som nettstedet bruker for å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvor brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. I tillegg behandles opplysningene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og behandles ikke individuelt

Informasjonskapsel

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen din når du laster inn en nettside.

Vi bruker Google Analytics til å registrere besøksmønstret på nettestedet. Dette verktøyet bruker fire ulike cookies (_utma, _utmb, _utmc, _utmz). Dette kan du finne nærmere informasjon om hos Google.

Kommentarer

Alle innlegg og tilhørende kommentarer, arkiveres i tråd med arkivlovgivningen.

Du kan legge igjen kommentarer uten å registrere deg. Legger du igjen navn og adresse, vil opplysningene bli liggende som en del av innlegget. Dersom du har publisert kommentarer som du ønsker å rette eller slette, kan du ta kontakt med oss slik at vi kan vurdere det. Du har imidlertid ikke krav på retting og sletting av ytringer.